Anders Steindorff Vad

Chelsea klar til at spendere stort… igen

Denne gang er det den 21-årige Everton-angriber, som de har i kikkerten.
Ovenpå søndagens 0-3-nederlag er London-klubben nu klar til endnu engang at handle ind. Der skal scores mål, og derfor har klubben indledt jagten på den 21-årige angriber Anthony Gordon. Ifølge SKY sport skulle ”The Blues” fra London ligeledes være klar med et bud, og beløbet er højt.
Chelsea har allerede købt massivt ind denne sæson - mere specifikt har de allerede brugt, hvad der svarer til 1.545 millioner danske kroner.

Meget kunne tyde på, at Chelsea netop på angriber-positionen har brug for forstærkninger. En position som den unge brite Gordon ville kunne udfylde. Både Romelu Lukaku og Timo Werner har denne sommer forladt klubben, og ”The Blues” mangler angribere. Ganske vist har de allerede købt stjernespilleren Raheem Sterling, men han har stadig sit første mål for Chelsea til gode.

Ifølge SKY Sport så har Everton allerede afvist et bud fra London-klubben tidligere denne måned. Derfor skulle Chelsea angiveligt have budt svimlende 60 millioner pund på Gordon - hvad der svarer til 527 millioner danske kroner. Gordon vil altså, hvis handlen bliver en realitet, bliver den anden britiske angriber, som Chelsea betaler over 500 millioner for i dette transfervindue. Her er der selvfølgelig tale om Raheem Sterling skifte til London-klubben.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER