Louis Andersen

Bayern vil have de Jong!

Den tyske storklub Bayern München har tilsluttet sig mængden af klubber, der gerne vil tilføje Barcelonas Frenkie de Jong.
Det seneste stykke tid har de været meget snak om en potentiel handel angående hollandske Frenkie de Jong. Flere klubber har været meldt interesserede i hollænderen, men nu har Bayern München også fået interesse for Barcelona-spilleren. Det skriver den spanske avis Sport.

Avisen skriver, at tyskerne ønsker at lave samme handelsform som de gjorde med Philippe Coutinho, hvor de lejede brasilianeren med en købsoption, der ikke var obligatorisk. Bayern München vil i første omgang kun leje Frenkie de Jong og efterfølgende se, om de ønsker at købe ham permanent.

Barcelona har i et længere stykke tid forsøgt at få sendt Frenkie de Jong afsted til en ny klub, da han er en af de mest løntunge spillere i klubben. Et salg eller udlejning af hollænderen vil kunne frigive en masse lønkroner og dermed give Barcelona muligheden for at registrere de sidste spillere – heriblandt nyindkøbet Jules Koundé.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER