Torsten Brix

Dramatisk opgør på Old Trafford

Flot kamp imod de to kriseramte hold…
Inden mandagens sene opgør havde Liverpool ikke tabt i Premier League i kalenderåret 2022, men det har de efter mødet på Old Trafford imod rivalerne fra Manchester United.

Det intense opgør startede med et United-mål og et flot et af slagsen. Hjemmeholdet kombinerede flot inden den 22-årige Jadon Sancho bevarede roen og scorede kampens første mål – se målet her:

Kort inden pausen var Uniteds Bruno Fernandes tæt på at lave et selvmål, men det kiksede spark ramte nyindkøbet Lisandro Martinez på målstregen, men United var også farlige i den anden ende af banen.

Efter et contra-angreb scorede Marcus Rashford til 2-0 og dermed betalte den unge englænder tilbage på tilliden fra manager Erik ten Hag. Han havde valgt Rashford fremfor superstjernen og rejselystne Cristiano Ronaldo, der så det meste af kampen fra bænken.

Med ti minutter igen af opgøret kom der en del usikkerhed på United-holdet. Først var Martinez også tæt på at lave selvmål inden Diogo Dalot ikke fik bolden headet langt nok væk og David De Gea måtte lave en flot redning, men på riposten af denne reducerede Mohamed Salah til slutresultatet 1-2.

Igennem hele den medlevende kamp var der masser af løb og hårde dueller, så den ultra vigtige kamp viste den gnist, som der var håbet på.