Det læser brugerne på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
2 - 1
(1 - 0)
Manchester U
Liverpool
J. Sancho (16), M. Rashford (53)
M. Salah (81)
Torsten Brix

Optakt: Manchester United - Liverpool

Hvem kan mindst tåle at tabe kampen imellem de to store rivaler?
Kommentar:
Selvom kampen imellem Manchester United og Liverpool blot er deres tredje Premier League-kamp i denne sæson, så kan ingen af holdene vel tåle et nederlag, da de begge står og vipper omkring knivsægget til en krise.

Værst ser det nok ud for Manchester United, der har startet sæsonen med to nederlag til Brentford og Brighton, mens Liverpool har spillet to udgjorte opgør imod de mindre hold Crystal Palace og Fulham. Men Liverpool står overfor en stor prøvelse, da truppen – som senere beskrevet – er voldsomt skadet - og karantæneramt. Så Jürgen Klopps mandskab trænger til en succesoplevelse og derudover må man forvente, at Liverpool i den grad skal holde øje med Manchester City i mesterskabskampen.

To af de sidste fire engelske mesterskaber er blevet afgjort med et enkelt point og i fem af de sidste seks sæsoner har vinderne haft mere end 93 point. Sidste sæson missede City blot 22 point i de 38 kampe, og hvis Liverpool efter kampen imod United allerede vil have mistet syv point efter tre spillerunder, vil det være noget nær en katastrofe.

En katastrofe befinder Manchester United og Christian Eriksen sig vel midt i. Krise er vel ikke dækkende for klubben mere og gad vide, hvad den nye manager Erik ten Hag tænker, efter han blot har været i klubben i to Premier League-kampe. Det er ni år siden, at United sidst vandt Premier League og de har vel aldrig været længere fra at vinde mesterskabet. Meget virker til at være i uorden, men det mest oplagte spørgsmål handler om, hvem der i fremtiden skal forme det United-hold, som skal bygges op fra bunden.

Er det manager ten Hag eller den forholdsvis nye sportslige ledelse med den teknisk ansvarlige og tidligere spiller - Darren Fletcher – og sportsdirektør Murtough. Sidstnævnte har masser af erfaring indenfor fodbold, men ingen erfaring som sportsdirektør og Fletcher virker som påsat til en stilling i desperation mere, end det er overvejet, om han er den rigtige til jobbet ud fra det et simpel spørgsmål:

- Hvad er Manchester Uniteds spillestil? hvad er klubbens struktur samt hvordan skal organisationen være for, at den er tilpasset klubbens filosofi?

Det er ikke fastbestemt og masser af store fodboldnavne har været omkring klubben de senere år – både som spillere og managere, men intet har hjulpet og nu venter rivalerne fra Liverpool i et meget spændende opgør, som ingen må tabe…


Karantæner og skader:
Da Klopp kom til Liverpool, brugte han den hollandske træner Raymond Verheijen, som i den forgangne uge har sagt, at Liverpool-managers stil kostede mange skader og at det er ikke hvem som helst, der er skadet. Blandt andet mangler Liverpool deres centrale forsvarsspillere Ibrahima Konate og Joel Matip samt midtbanespillerne Thiago Alcantara, Curtis Jones og Alex Oxlade-Chamberlain samt angriber Diogo Jota og den karantæneramte Darwin Nunez. For United skulle kun Lindelöf være ude med skade.


Bud på kampens profil:
Mon ikke Liverpools formstærke Diaz kan få en hovedrolle overfor det usikre United-forsvar?


Bud på kampens resultat:
Hvis et opgør ikke kan tåle nogen taber, så ender det ofte målløst, og det kunne også være et forsigtigt bud på kampen og måske også et resultat, som begge holds managere vil være tilfredse med. De mange afbud hos Liverpool gør, at Klopp måske vil være tilfredse med et point og Manchester United vil gøre alt for at fjerde deres ”nul” i stillingen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER