Fodbold nyheder

Tilbage til Nordsjælland

Af Louis Andersen

FC Nordsjælland har meddelt, at man henter Ulrik Yttergård Jenssen tilbage til Farum på en aftale året ud.
Article image
Ritzau-Scanpix
Sidste sommer skiltes FC Nordsjælland og Ulrik Yttergård Jenssen med hinanden, da nordmanden valgte at tage til hollandske Willem II. Dette blev dog et kort forhold.


Fredag valgte Yttergård Jenssen nemlig at vende retur til Danmark og til Farum. Yttergård Jenssen blev præsenteret på en kontrakt, der gælder året ud.

Det er en aftale, som har skabt godt humør hos sportsdirektør Mikkel Hemmersam, der udtaler følgende til klubbens hjemmeside:

- Ulrik var værdsat og vellidt både på og uden for banen igennem de 3,5 år, han var her. Vi kender ham, og vi ved, hvad vi får – og så har han i tillæg fået en sæson i benene fra den bedste række i Holland. Han kender alt til klubben og kan hurtigt falde ind, og så har han ikke mindst en stor portion erfaring.

- Vi er derfor glade for, at vi har fået Ulrik ind til at styrke bredden og konkurrencen i forsvaret her i efterårssæsonen. Det har været en prioritet for os, efter Erik Marxens skade forrige weekend, da det ser ud til, at vi desværre må undvære ham i en længere periode.

- Samtidig har Ulrik vist en stærk interesse i og motivation for at komme tilbage til FC Nordsjælland og bidrage til truppen. Vi glæder os til at se ham være tilbage i omklædningsrummet og på træningsbanen, lyder det fra Mikkel Hemmersam.

Første træningsdag for nordmanden bliver fredag.

Mere om FC Nordsjælland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik