Fodbold nyheder

Oversigt – Fem realistiske kæmpe-transfers inden vinduet lukker

Af Anders Vestergaard

Indkast.dk bringer her en oversigt over de fem største transfers, som kan ske inden vinduet lukker. Oversigten er baseret på rygter fra flere medier.
Article image
Cristiano Ronaldo

En af sportens helt store er kraftigt rygtet væk fra sin nuværende klub, som han kom tilbage til sidste sommer fuld af forhåbninger.


Men nu er Cristiano Ronaldo angiveligt utilfreds med kvaliteten af spillet på Old Trafford samt den manglende deltagelse i denne sæsons udgave af Champions League.

Ifølge flere medier kan Ronaldo ende i enten Chelsea, Bayern München, Napoli, Real Madrid, Sporting Lisbon eller Atlético Madrid.

Frenkie de Jong til Manchester United

Frenkie de Jongs potentielle skifte til Manchester United har været en af sommerens længste transfer-sagaer. Og den bliver formentlig ikke færdiggjort inden for kort tid – hvis den overhovedet bliver færdiggjort.


Frenkie de Jong ønsker at blive i FC Barcelona, men den catalanske storklub har økonomiske problemer, hvor de Jong kan være en del af løsningen.

Samtidig er de Jongs tidligere træner i Ajax Amsterdam, Erik ten Hag, blevet ansat som manager i Manchester United, hvilket kan lokke hollænderen til Manchester.

Adrien Rabiot

Vi bliver hos Manchester United, som ser ud til som minimum at lande en midtbanespiller inden Premier Leagues transfervindue lukker den 1. september klokken 11.00.

Juventus har allerede accepteret Manchester Uniteds bud på Adrien Rabiot, og Uniteds repræsentanter mangler dermed blot at forhandle personlige detaljer på plads med Rabiot, hans agens og hans mor.

Bernado Silva til Barcelona

Allerede sidste sommer ønskede Bernado Silva angiveligt at forlade Manchester City for at komme til den spanske liga.

Denne sommer har Silva været rygtet til både FC Barcelona og Atlético Madrid, men Manchester City vil have for mange penge for ham, i forhold til hvad Atlético ønsker at betale for en spiller.

FC Barcelona holder stadig øje med Silva og ser ham som en ønske-signing. Og hvis de Jong ender i Manchester United, ser man Bernado Silva som den optimale erstatning.

Neymar

Neymar har haft en fin start på sæsonen med Paris Saint-Germain, men han føler sig uønsket og overset i den franske hovedstad.

Efter den dyre forlængelse med Kylian Mbappe har PSG meldt ud, at man er villig til at lytte til bud på den brasilianske verdensstjerne.

Det er dog de færreste klubber som har råd til at betale Neymars løn, og samtidigt vil han have garanti på spilletid op til VM i Qatar til vinter.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Inter - Barcelona