Fodbold nyheder

Schmeichel:
En fantastisk modtagelse

Af Daniel Fisker

Kasper Schmeichel fik søndag sin debut for OGC Nice, og den danske landsholdskeeper fik en fantastisk modtagelse.
Article image
Kasper Schmeichel sad på bænken sidste søndag, hvor Nice var på besøg i Toulouse, men i dag debuterede den danske landsholdskeeper for sin nye klub. Strasbourg besøgte den sydfranske klub, som spillede en god første halvleg, hvor Andy Delort scorede fra 11-meterpletten.


Strasbourg formåede dog at udligne, da der var spillet 10 minutter af anden halvleg, men skuffelsen over pointdelingen overskyggede ikke for, at Schmeichel fik en fantastisk velkomst på Allianz Riviera.

- Det var en fantastisk modtagelse i en fantastisk atmosfære. Resultatet var ikke, hvad jeg havde håbet på, men vi spillede godt i første halvleg. Vi ved, at vi skulle have gjort det bedre i anden halvleg, udtaler Kasper Schmeichel til Nices officielle hjemmeside.

Nice fik et enkelt point med fra søndagens kamp, men hvis det ikke havde været for Schmeicel, kunne den sydfranske klub have stået med nul point ved slutfløjtet. Schmeichels fine redninger blev også bemærket på Allianz Riviera, selvom hovedpersonen tager sin veloverståede debut med ophøjet ro.

- Det er mit job.

- En målmand skal være fundamentet under holdet, så holdet kan vinde. Det var jeg ret god til i dag, men ikke god nok.


Den næste opgave for Schmeichel og Nice bliver UEFA Conference League-playoffkampen mod israelske Maccabi Tel Aviv torsdag aften.

- Det er spændende. Europæisk fodbold er, hvad ethvert hold ønsker at opleve. Vi er ikke anderledes. Vi vil nå gruppespillet og gå langt i turneringen. Det bliver hårdt, men vi er klar.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik