Fodbold nyheder

Peter Schmeichel forudser PL: Disse fire hold kan snuppe titlen

Af Philip Dar

Arsenal spås også en stor sæson af den tidligere danske landsholdskeeper

Article image
Ritzau-Scanpix

Fredag tages der hul på den nye sæson i Premier League og hvad er en god sæsonoptakt uden en masse forudsigelser. Netop en sæsonforudsigelse, er lige præcis hvad Peter Schmeichel kommer med i en klumme for avisen The Times.


Her spår den tidligere landsholdskeeper, at denne sæson ikke bliver uden udfordringer for Manchester City og Liverpool, da Chelsea og Tottenham kommer til at gøre en god figur.

- Det kommer ikke til at være stille sejlads for Manchester City og Liverpool, som folk måske kan tro. Det bliver en meget anderledes sæson for begge. Hos City går man igennem en forandring i spillestil, da man har hentet Erling Haaland og sluppet Raheem Sterling og Gabriel Jesus. Guardiola skal derfor spille med en decideret 9´er og det har vi ikke set ham gøre før.

Schmeichel har, som sagt, store forventninger til Chelsea og Tottenham, i modsætning til mange andre fodboldfans med interesse for engelsk fodbold.

- Konkurrencen vil komme fra Chelsea og Spurs, som har hentet godt ind og Antonio Conte har en meget klog manager, som altid formår at maksimere sine spilleres ydeevne.

Derimod stemmer Schmeichel i med resten af fodboldverdenen, når snakken falder på Arsenals sæson, som danskeren også tror på. Dog er der ikke den store tro til målmandlegendens tidligere klub, Manchester United.


- Jeg kigger også på Arsenal og for første gang i lang tid, så tænker jeg top-fire. Dog tror jeg ikke så meget på Manchester United. Pre-season har været lovende, men virkeligheden er en lang proces, hvor forandringen kommer til at tage tid. Erik ten Hags første sæson bliver garanteret fascinerende.

2022-2023-sæsonen i Premier League løber af stablen fredag aften, når Crystal Palace hjemme tager imod Arsenal.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik