Fodbold nyheder

Lampard er bekymret for sin Everton-trup

Af Niklas Gerster

Everton-manageren Frank Lampard kræver transferhandling snarest. Han frygter at den nuværende trup ikke har den fornødne kvalitet.
Article image
Ritzau-Scanpix
- Der er ingen tvivl om det. Hvis man ser på, hvor vi var sidste år sammenholdt med, at vi har mistet en stor spiller i Richarlison. Vi ønsker ham det bedste, men klubben fortsætter. Vi ved, at der er et tomrum i den offensive del af banen, hvor vi ikke har ret mange spillere. Derudover har holdet som helhed brug for at blive forstærket, og det siger jeg helt ærligt med tanke på, at en klub som Everton skal have et konkurrencedygtigt hold.


Et markant opråb til klubben fra 44-årige Lampard. I en historie fra The Guardian udtrykker han bekymring over forfatningen af sin nuværende trup. Everton har netop tabt med svimlende 4-0 til det amerikanske hold Minnesota United i en træningskamp. En nedsabling som nu tilsyneladende har fået Lampards alarmklokker til at ringe gevaldigt.

Everton har da heller ikke haft stor succes i deres jagt på mandskabsforstærkninger. De har fået afvist flere af deres transferemner. Blandt andet har de forsøgt at hente Morgan Gibbs-White i Wolves og Maxwell Cornet i Burnley men uden held.

Ovenpå Evertons skamfulde nederlag imod Minnesota United slår Lampard nu hånden i bordet. Han siger ydermere i artiklen at både spillere, klubben og ham selv, er nødt til at se de svære realiteter i øjnene snart.

Tiden løber for Everton, som spiller deres Premier League-sæsonåbner imod Chelsea den 6. august. Transfervinduet lukker dog først den 1. september.

Mere om Everton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik