Fodbold nyheder

Frenkie de Jong er i unåde med Barcelona

Af Niklas Gerster

Der er blevet indkaldt til hastemøde om situationen. Hollænderen er stærkt utilfreds med den spanske klubs transferageren.

Article image
Ritzau-Scanpix

Frenkie de Jongs karrieresituation har været heftigt omdiskuteret i den seneste tid. FC Barcelona har længe villet sælge ham, da han er for løntung, og Manchester United er voldsomt interesserede i den 25-årige midtbanespiller. Men hvordan ser hovedpersonen egentlig selv på sin situation?


Ifølge det spanske medie Marca er de Jong og Barca voldsomt uafstemte omkring situationen. De Jong er vred på klubben, som angiveligt har indledt forhandlinger om ham med Manchester United, uden han har indvilliget i det. Nu har han således i samarbejde med sin agent indkaldt klubben til et hastemøde. Her skulle Barcas standpunkt fortsat være klart. Gå ned i løn eller bliv solgt.

Frenkie de Jong har angiveligt aldrig givet udtryk for at ville væk fra FC Barcelona. Han har for nyligt slået rødder og købt hus i Barcelona, og både ham og hans kone er glade for tilværelsen i det spanske. Derudover har han en kontrakt med klubben, som først udløber i 2026. Betændt situation i den spanske kystby. Kan parterne mon finde et fælles fodslag?

Mere om Frenkie de Jong

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik