Fodbold nyheder

Ronaldos agent spottet i Barcelona!

Af Asbjørn Steffensen

Jorge Mendes, der blandt andre repræsenterer Cristiano Ronaldo, er mandag aften landet i Barcelonas lufthavn.

Mandag aften er agenten Jorge Mendes blevet set forlade lufthavnen i Barcelona. Det beviser den spanske journalist Gerrard Romero i en video på sin Twitter-profil. Romero følger den catalanske storklub tæt og har gode kilder i klubben.


Mendes repræsenterer mange store fodboldstjerner såsom Cristiano Ronaldo, Angel Di Maria, Ruben Dias og Darwin Nuñez, der netop er skiftet til Liverpool for hele 560 millioner kroner.

Selvom Ronaldo lige nu bliver rygtet væk fra Manchester United, er det dog usandsynligt, det er ham, Mendes er i Barcelona for at repræsentere. Det er formentlig Bernardo Silva, der har været rygtet til den catalanske storklub i noget tid.

Silva har angiveligvis også selv udtalt, at han ønsker et skifte til Barcelona. Ifølge journalisten, Sergi Capdevilla, kan Manchester City dog ende med at kræve op mod 750 millioner kroner for portugiseren.

27-årige Bernardo Silva kom til Manchester City i 2017, hvor det siden er blevet til 249 kampe, 48 mål og fire engelske mesterskaber.Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik