Fodbold nyheder

Avis: Tottenham tæt på Barca-forsvarer

Af Anders Mathiasen

Aftalen skal angiveligt blot underskrives…

Article image

Den franske forsvarsspiller Clement Lenglet, der tydeligvis ikke er en del af Xavis planer, ser nu ud til at være på vej til engelsk fodbold, hvor Tottenham ligner holdet, der løber med franskmandens signatur.


Ifølge den spanske avis Mundo Deportivo venter Clement Lenglet kun på, at de to klubber bliver enige om en overgangssum, da franskmanden er ivrig efter at komme til en klub, hvor han kan få spilletid på regulær basis, da han ikke har haft netop dette i Barcelona de seneste par sæsoner.

Mundo Deportivo skriver yderligere, at Barcelona gerne vil sende Lenglet afsted på en permanent aftale, men som det ser ud nu, er en lejeaftale mest realistisk. Lenglet selv er opsat på et skifte, selvom han ikke var det i januar, da han dengang var opsat på at prøven lykken fra sæsonstarten. Dog skulle han nu have indset, at han ikke er en del af fremtidens Barcelona, og da han ikke vil være en hæmsko for klubben, er han klar til at skifte til en anden klub.

Clement Lenglet har kontrakt med FC Barcelona til 2026, og han har spillet fire sæsoner i den catalanske hovedstad. På de fire sæsoner er det blevet til 160 kampe og syv mål for franskmanden.


Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik