Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Anders Mathiasen

Avis: Arsenal henter City-angriber på femårig aftale!

Arsenal ser nu ud til at have sikret sig et styks brasiliansk angriber.
Arsenal ser nu ud til at have sikret sig Manchester Citys brasilianske angriber Gabriel Jesus på en femårig aftale. Dermed ser det altså ud til, at Arsenal har fundet den spidsangriber, som de flere gange i den forgange sæson har manglet.

Tidligere på ugen var det fremme, at klubberne skulle være blevet enige om en pris for den 25-årige offensivspiller på godt 390 millioner, og nu rapporterer transferjournalisten Fabrizio Romano og The Guardian så, at en femårig aftale er kommet i hus.

The Guardian skriver yderligere, at Arsenals tekniske direktør, Edu, samt manager, Mikel Arteta, begge har været markante grunde til, at Jesus er gået med til et skifte til Arsenal. Arteta arbejdede sammen med Jesus i City, da han var assistent i klubben under Pep Guardiola, og nu lader de to til at blive genforenet i London.

Den brasilianske angriber har været i Manchester City siden januar 2017, som han har kontrakt med i yderligere et år, og her har han nået hele 236 kampe for klubben på tværs af alle turneringer med 95 mål til følge.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER