Fodbold nyheder

Manchester United forbereder sidste bud på Barca-hollænder

Af Anders Mathiasen

Skal det lykkes Manchester United at hente Frenkie de Jong i FC Barcelona?

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United har været interesseret i Frenkie de Jong gennem længere tid, men klubberne har ikke kunnet blive enige om prisen. Nu melder engelske medier, at United vil sende et allersidste bud afsted til Barca.


Manchester Uniteds interesse i hollandske Frenkie de Jong har efterhånden været et tema i både de spanske og engelske medier i nogle uger, men klubberne har ikke kunnet blive enige om en transfersum. Ifølge engelske The Guardian forbereder ”de røde djævle” et allersidste bud på den talentfulde hollænder.

Manchester Uniteds seneste bud på 446 millioner kroner blev hurtigt afvist af Barcelona, da catalonierne angiveligt minimum vil have 558 millioner kroner for hollænderen. Derfor bliver det nu interessant at se, hvad den sportslige ledelse i FC Barcelona siger til United nye tilbud, der ifølge både The Guardian og den catalanske avis Sport skulle ligge i omegnen af 520 millioner kroner.

Frenkie de Jong har i sine tre sæsoner i Barcelona spillet 138 kampe, scoret 12 mål og leveret 17 assists. Han har på tre sæsoner spillet under fire forskellige trænere, og det har utvivlsomt påvirket præstationerne på banen. Dog er hollænderens formnedgang ikke nok til at skræmme Manchester United og Erik ten Haag væk, de vil stadigvæk have Frenkie de Jong.

Mere om Frenkie de Jong

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik