Fodbold nyheder

Zidane om cheftræner-job: Jeg har kun 2-3 muligheder

Af Emre Arslan

Zinédine Zidane har udtalt sig om, hvorfor det ikke har været muligt for ham at tage et job i eksempelvis England.

Article image
Ritzau-Scanpix

Zinédine Zidane har været uden klub siden han forlod Real Madrid sidste sæson, men alligevel er fodboldlegenden meget kræsen når det kommer til hans næste udfordring.


I et interview med franske L'Equipe, har Zidane forklaret hvorfor et skifte til Manchester United og engelsk fodbold ikke kunne komme på tale.

- Da jeg var spiller, kunne jeg vælge næsten alle klubber. Som træner er der ikke 50 klubber, jeg kan gå til. Der er to eller tre muligheder. Hvis jeg går til en klub, er det for at vinde. Jeg siger det i al beskedenhed. Det er derfor, jeg ikke [bare] kan gå hvor som helst.

- Også af andre grunde kan jeg ikke gå alle vegne. Hvilke? Sproget f.eks. Visse forhold gør tingene sværere. Når folk siger til mig: 'Vil du tage til Manchester?' Jeg forstår engelsk, men jeg mestrer det ikke helt.

- Jeg ved godt, at der er trænere, der tager til klubber uden at tale sproget, men jeg arbejder anderledes. For at vinde spiller mange elementer ind. Det er en global kontekst. Jeg ved, hvad jeg skal bruge for at vinde, sagde Zidane.

Zidane har i sin cheftræner-karriere stået i spidsen for Real Madrid og Real Madrid Castilla.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik