Torsten Brix

Er Randers – helt uden forsvar

Hvad kommer der til at ske?
Randers har indenfor kort tid sagt farvel til Vito Hammershøy-Mistrati samt deres centrale forsvar med Simon Piesinger og Erik Marxen. Om afsavnet af de to førstnævnte siger træner Thomas Thomasberg til Jyllands-Posten.

- Jeg er lidt i tvivl. Det er to spillere, der har været med i stort set alle minutter i de seneste tre sæsoner for os. Der er næsten 100 superligakampe i begge to, der er væk. Og det er to centrale spillere. Men jeg tror på, at vi har en stærk trup og kultur, der kan bære os igennem. Det er sundt nok, at der bliver skiftet lidt ud i en trup. Det er to markante skikkelser, vi har i stedet fået Adam Andersson og Edgar Babayan ind, og så har vi i foråret stillet op uden to angribere i Marvin Egho og Alhaji Kamara, der døjede med skader. Dem skal vi have i gang igen, siger træneren og fortsætter om forsvarsspillerne:

- I vinter mistede vi Erik Marxen, og nu er Simon Piesinger rejst. De to dannede midterforsvar for os længe. Det er nok det største spørgsmål, vi skal have besvaret. Om overgangen er svær, får vi svar på efter de første femseks runder af Superligaen.


Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER