Fodbold nyheder

Kroatisk landstræner storroser dansk landshold

Af Anders Mathiasen

Kroatiens landstræner mener, at Danmark er et af de bedste landshold i Europa.

Article image

Danmark tabte fredag aften 0-1 på hjemmebane til Kroatien, men på trods af kampens udfald mener den kroatiske landstræner Zlatko Dalic, at Danmark er et af de bedste landshold i Europa.


- Danmark er i mine øjne et af de bedste hold i Europa. De sidste to år har Danmark spillet virkelig, virkelig godt. Der er tale om et meget kompakt hold, som er i fuld form.

Det var et dansk landshold, der sad på tingene i første halvleg, mens Kroatien i anden halvleg kontrollerede tingene i store dele af halvlegen, hvor især indskiftningerne af både Modric og Kovacic gjorde en forskel for kroaterne.

- Planen var, at vi i første halvleg bare skulle klare os, uden der blev scoret af Danmark. I anden halvleg satte vi Modric og Kovacic ind for at lave om på det, fortæller Dalic.

Danmark fører Nations League-gruppen med seks point fra tre kampe, mens Kroatien og Østrig har fire point, og Frankrig kun har to.

Dalic er ikke i tvivl om, hvem der er favoritter til at vinde gruppen.


- Vi havde ikke forventet, at Frankrig ville ligge sidst i gruppen på dette tidspunkt. Østrig har klaret sig rigtig godt, men det er absolut Danmark, der står med de bedste kort på hånden på nuværende tidspunkt, afslutter Zlatko Dalic.

Danmark møder Østrig i Parken på mandag, mens kroaterne gæster Frankrig.

Mere om Danmark

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik