Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Dar

Forsvarsstjerne vil væk hurtigst muligt: Her vil han hen

Kalidou Koulibaly vil gerne til FC Barcelona, og det skal gerne være snart

FC Barcelona har fået sig stort rygstød i deres jagt på en stor defensiv forstærkning i sommerens transfervindue. La Liga-klubben har opsat på at hente en topspiller i defensiv, selvom det forventes, at danske Andreas Christensen allerede er på plads i klubben, dog er intet officielt meldt ud.

Napoli-forsvarsspilleren Kalidou Koulibaly er en af to ønskespillere for Xavi og co., som også er interesseret i Sevillas Jules Kounde. Dog forventes Koundes prisskilt at være for stort for økonomisk pressede FC Barcelona, så Koulibaly ligner den mest realistiske mulighed.

Ifølge CalcioNapoli24, har Koulibaly nu meddelt Napoli, at han ønsker at forlade klubben til sommer. Derudover melder mediet, at Koulibaly har bedt specifikt om et skifte til FC Barcelona. Mediet skriver desuden, at Koulibaly allerede har forhandlet de personlige vilkår på plads, så han nu blot venter på, at FC Barcelona kommer med et officielt bud til Napoli.

Det spanske medie SPORT bringer også en vinkel på historien. Mediet skriver nemlig, at Koulibaly ønsker, at skiftet til Barcelona kommer i stand hurtigst muligt, så han kan ankomme i tids nok til at være med i sæsonforberedelserne for FC Barcelona, som begynder i starten af juli.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER