Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anders Mathiasen

Lindstrøm indrømmer: Det her er min drømmeklub

Danske Jesper Lindstrøm har nu afsløret, hvilken klub han drømmer om at spille for i fremtiden.
Jesper Lindstrøm har fået sit helt store internationale gennembrud i denne sæson. Den unge dansker har haft stor succes i Frankfurt, hvor han har vundet prisen som årets debutant i Bundesligaen mens Frankfurt også vandt årets Europa League for få uger siden. Siden skiftet fra Brøndby har Jesper ”Jobbe” Lindstrøm imponeret alt og alle.

Jesper Lindstrøm er i denne sæson op til flere gange blevet sammenlignet med Thomas Müller, men kunne han helt selv vælge, så er Bayern München ikke drømmeklubben. Det fortæller han i det nye TV2-program Førstevælger.

- Jeg har altid sagt, at jeg er Liverpool-fan, så det kunne være sygt fedt at spille for Liverpool på et tidspunkt.

- For mig er det jo kæmpestort at blive sammenlignet med Müller, for han spiller i en af de største klubber i verden, og der har han spillet i lang tid. Men jeg vil også godt være mig selv, jeg vil ikke kendes som Müller-light, fortæller Jesper Lindstrøm i TV2-programmet.

Det danske landshold er lige nu samlet for at spille Nations League, hvor landsholdet skal spille deres anden kamp i aften på udebane mod Østrig. Landsholdssamlingen er dog uden Jesper Lindstrøm, der har døjet med en skade de seneste måneder.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER