Fodbold nyheder

Lindstrøm indrømmer: Det her er min drømmeklub

Af Anders Mathiasen

Danske Jesper Lindstrøm har nu afsløret, hvilken klub han drømmer om at spille for i fremtiden.

Article image

Jesper Lindstrøm har fået sit helt store internationale gennembrud i denne sæson. Den unge dansker har haft stor succes i Frankfurt, hvor han har vundet prisen som årets debutant i Bundesligaen mens Frankfurt også vandt årets Europa League for få uger siden. Siden skiftet fra Brøndby har Jesper ”Jobbe” Lindstrøm imponeret alt og alle.


Jesper Lindstrøm er i denne sæson op til flere gange blevet sammenlignet med Thomas Müller, men kunne han helt selv vælge, så er Bayern München ikke drømmeklubben. Det fortæller han i det nye TV2-program Førstevælger.

- Jeg har altid sagt, at jeg er Liverpool-fan, så det kunne være sygt fedt at spille for Liverpool på et tidspunkt.

- For mig er det jo kæmpestort at blive sammenlignet med Müller, for han spiller i en af de største klubber i verden, og der har han spillet i lang tid. Men jeg vil også godt være mig selv, jeg vil ikke kendes som Müller-light, fortæller Jesper Lindstrøm i TV2-programmet.

Det danske landshold er lige nu samlet for at spille Nations League, hvor landsholdet skal spille deres anden kamp i aften på udebane mod Østrig. Landsholdssamlingen er dog uden Jesper Lindstrøm, der har døjet med en skade de seneste måneder.

Mere om Jesper Lindstrøm

Mere om Frankfurt

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik