Fodbold nyheder

Rasmus Nissen nærmer sig Leeds-skifte

Af Niklas Gerster

Alt tyder på, at den 24-årige danske højre back skal en tur til Premier League efter sommerferien. Angiveligt skulle han være enig med Leeds om kontraktforholdene.

Article image
Ritzau-Scanpix

Rasmus Nissen Kristensen spiller aktuelt i den østrigske storklub RB Salzburg, men har i den seneste periode klart udtryk, at han snart ønsker at søge nye sportslige udfordringer. Klubben har desuden meldt ud, at det også har været deres ambition at skippe ham afsted. Det tyder nu på, at det næste skridt bliver taget for Nissen, og det er et stort et af slagsen. Bold.dk har i dag berettet, at landsholds-backen skulle have indgået en aftale med den engelske klub Leeds.


Transfersummen for den fremadstormende forsvarsspiller skulle være i omegnen af 87 millioner kroner. Hvis skiftet går igennem, vil danskeren blive genforenet med Leeds-manageren Jesse Marsch, som tidligere har trænet ham i RB Salzburg.

Leeds klarede akkurat skærene i Premier League i den netop overståede sæson. De sluttede på 17. pladsen, og havde blot tre point ned til nedrykningsstregen. Rasmus Nissen kan derfor formentlig se frem til væsentligt sværere arbejdsbetingelser, end han tidligere har været vant til. Han kom til RB Salzburg i 2019, hvor han har været med til at vinde alle tre ligatitler.

Mere om Rasmus Nissen Kristensen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik