Fodbold nyheder

Tottenham tæt på Inter-profil!

Af Anders Mathiasen

Tottenham har nu deres første sommertransfer klar

Article image
Ritzau-Scanpix

Tottenham er ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano tæt på at hente Inters kroatiske kantspiller Ivan Perisic. For nylig blev det bekræftet, at Antonio Conte også er manager for Tottenham i den nye sæson, og klubben kan derfor gå i gang med at forstærke sig til den kommende sæson - første spiller er Ivan Perisic.


Den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano tweetede flere gang i går om Ivan Perisic, hvor han først skrev, at Inter ikke havde modtaget et officielt bud fra Tottenham for derefter senere at melde om, at en formel aftale mellem Inter og Tottenham er på plads. Antonio Conte har angiveligt længe være interesseret i at hente Inter-spilleren, og et skifte ser nu ud til at blive en realitet.

Derudover melder Fabrizio Romano om, at Perisic er klar til at acceptere en to-års-aftale, hvor han går betragteligt ned i løn, og at kroaten angiveligt kun er ”få skridt” fra at kunne kalde sig Tottenham-spiller.

Den 33-årige kroatiske kantspiller har scoret ti mål og leveret otte assists i 49 kampe for Inter i den netop overståede sæson - Perisic har siden sit skifte til Inter i 2015 scoret 55 mål i 254 kampe.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik