Fodbold nyheder

Rygte:
PSG sætter superstjerne til salg!

Af Anders Mathiasen

PSG bliver ved med at trække overskrifter…
Article image
Paris Saint Germain har sat Neymar på transfermarkedet til det kommende transfervindue ifølge mediet ESPN, da klubben leder efter en ny retning, efter der blev offentliggjort at Mbappé forlængede sin kontrakt med PSG.


Selvom Neymar underskrev en ny kontrakt med PSG sidste år, som der stadig er tre år tilbage af, vil PSG af med brasilianeren allerede denne sommer. Forlængelsen af Kylian Mbappés kontrakt markerer en ny æra for PSG, hvor også sportsdirektøren Leonardo ser ud til at forlade sin stilling for at blive erstattet af Luis Campos, som var sportsdirektør i Monaco, da Mbappé fik sit gennembrud der. Luis Campos vil officielt blive præsenteret som PSG´s sportsdirektør indenfor få dage, men han arbejder angiveligt allerede i skyggerne for klubben.

Neymar er netop nu i Qatar med flere af PSG´s sponsorer og han har i den anledning sagt, at han vil blive i PSG - dog har hovedstadsklubben andre tanker, da de har i sinde at sælge brasilianeren og tjene penge på Neymar, mens de stadig kan.

Neymar skiftede til PSG i 2017 i en handel, hvor PSG betalte Barcelona 1,6 milliarder kroner. Dog har Neymars skifte aldrig for alvor været den succes, han håbede på - han har kun spillet omkring 50% af klubbens kampe som følge af tilbagevendte skader.

Mere om Neymar

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik