Fodbold nyheder

Tidligere topspillere tror på Real-sejr i CL-finalen

Af Anders Mathiasen

De tidligere profiler tror på, at det bliver spaniolerne, der trækker det længste strå i aftenens Champions League finale.

Article image

Det er de to tidligere Manchester United-profiler Patrice Evra og Rio Ferdinand, der vandt Champions League med United i 2008 samt den tidligere Real Madrid-profil Claude Makélélé, der tror på, at det bliver Real Madrid, der vinder aftenens Champions League finale. De udtaler sig alle til UEFA´s officielle hjemmeside.


Patrice Evra:
- Jeg håber, at Real Madrid vinder. Det bliver svært for dem, for Liverpool er gode i finaler, men det er Real også. Det smerter mig at sige, men Liverpool fortjener at vinde den efter den sæson, de har haft. På den anden side overraskede Real Madrid os gang på gang med fantastiske comebacks mod PSG og Manchester City og alt kan ske i en kamp med Vinicius, Karim Benzema og Luka Modric. Jeg siger, at Real Madrid vinder kampen efter straffesparkskonkurrence, udtaler Patrice Evra.

Rio Ferdinand:
- Jeg tror, at Real Madrid vinder; jeg går med, hvad mit hjerte og hoved siger - alt siger, at det bliver Real Madrid, der vinder. Jeg har ikke troet på, at de ville gå videre tidligere, og de har modbevist mig hver gang, så denne gang siger jeg, at det bliver Real, der vinder. Jeg tror, at Courtois skal spille en rigtig god kamp, hvis Real skal vinde, og jeg tror han kommer til at gøre forskellen i aften, mener Rio Ferdinand.

Claude Makélélé:
- Hvem kommer til at score for Real Madrid? Benzema, Rodrigo og Modric. Kampens spiller? Modric. Det bliver en svær kamp for begge hold, for begge managers er gode - det kommer til at afhænge af spillerne på banen. Jeg tror, at Real Madrid kommer til at vinde; de har erfaringen og den klub er født til at vinde Champions League, afsluttede Makélélé.

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik