Fodbold nyheder

Avis: Dembélé forlader Barca!

Af Anders Mathiasen

Den spanske avis AS mener nu at vide, at Barcelonas franskmand Ousmane Dembélé forlader FC Barcelona i sommerens transfervindue.

Article image

Den spanske journalist Javi Miguel, der skriver for avisen AS, mener at vide, at Barcelonas franske kantspiller Ousmane Dembélé forlader Barcelona efter sæsonen. Han mener at vide, at Dembélé har truffet sin endegyldige beslutning om at forlade Barcelona for i stedet at drage mod Paris og tage imod det lukrative tilbud, som PSG angiveligt har tilbud franskmanden.


Ousmane Dembélé skulle angiveligt have holdt en samtale med Barcas cheftræner Xavi Hernandez, hvor han fortalte, at han ikke er interesseret i at forlænge sin kontrakt med catalanerne, da parterne ikke kan blive enige om en kontrakt. På den anden side gav PSG franskmanden et tilbud på et møde for en uge siden, hvor de krævede et hurtigt svar. Et hurtigt svar fik de fra Dembélé, og det blev et ”Ja tak”.

Den 30. juni 2022 udløber Dembélés kontrakt med FC Barcelona, og franskmanden kan derfor allerede nu frit forhandle med en anden klub. Dette har Dembélé og agenten udnyttet i de seneste par måneder, hvor agenten har modtaget adskillelige tilbud fra andre klubber. Dembélés intention har altid været at blive i Barcelona, men parterne har ikke kunne blive enige, og franskmanden skal derfor lede efter nye græsgange, og her nævnes PSG altså som den mest oplagte mulighed.

Desuden kan forskellige medier i Barcelona afsløre, at Dembélés hus i Barcelona er sat til udlejning, da franskmanden altså angiveligt snart skifter sin adresse i Barcelona ud med en adresse i Paris. Det er endnu en indikation på, at der er noget om snakken.

Mere om Ousmane Dembélé

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik