Fodbold nyheder

Zlatan afslører: Har spillet på piller i seks måneder

Af Anders Mathiasen

Zlatan Ibrahimovic afslører nu, at han de seneste seks måneder har spillet fodbold på smertestillende piller.

Article image

Den 40-årige svenske stjernespiller Zlatan Ibrahimovic har det seneste stykke tid ofret sig for sin klub AC Milan. Den svenske angriber skriver i et opslag på Instagram, at han har spillet fodbold uden et korsbånd i sit venstre knæ gennem de sidste seks måneder. Derfor har han måtte tage store mængder smertestillende piller for at kunne stå til rådighed for sin klub AC Milan i deres jagt på at vinde det italienske mesterskab, hvilket lykkedes i sidste spillerunde.


- Gennem de seneste seks måneder har jeg spillet uden et korsbånd i mit venstre knæ. Mit knæ har været hævet hele tiden. Jeg har kun trænet med holdet ti gange i de sidste seks måneder, skriver Zlatan og fortsætter.

- Jeg har taget mere end 20 indsprøjtninger i mit knæ igennem perioden, og jeg har taget smertestillende piller hver dag. Smerten har gjort, at jeg næsten ikke har sovet.

- Aldrig har jeg lidt så meget på og udenfor banen. Jeg gjorde det umulige muligt. Jeg har kun haft én ting i hovedet, og det var at gøre mine holdkammerater og cheftræneren til italienske mestre. Det var mit løfte.

- I dag har jeg fået et nyt korsbånd og endnu et trofæ, afslutter Zlatan i sit opslag på Instagram.

Onsdag oplyste AC Milan, at Zlatan Ibrahimovic er ude i de næste syv til otte måneder grundet knæskaden.

Mere om Zlatan Ibrahimović

Mere om Milan

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik