Fodbold nyheder

Real-præsident: ”Mbappé kommer ikke”

Af Anders Mathiasen

Transfersagaen vedrørende Kylian Mbappé er efterhånden et mysterium, men det slutter måske nu…

Article image
Ritzau-Scanpix

Kylian Mbappé har i den seneste tid været fast inventar på diverse avisforsider over hele verden. I de seneste uger har rygterne om Mbappé svirret som bier om en sodavand på en varm sommerdag - umulige at undgå. Men nu ser det ud til, at transfersagaen kan være et overstået kapitel, da Mbappé selv for nylig afslørerede, at han vil annoncere sig valg i denne weekend i forbindelse med, at PSG spiller deres sidste kamp i sæsonen.


Det lignede længe, at den franske superstjerne skulle spille i Real Madrid efter sommerpausen, men det ser nu ud til at være mere realistisk, at Mbappé bliver i PSG og dermed underskriver en ny kontrakt med den franske hovedstadsklub. Dermed har sagen taget en ny drejning, og det er angiveligt ikke slut endnu.

Hvis man skal tro den anerkendte spanske journalist Guillem Balague, har Real Madrid-præsident Florentino Perez meddelt Madrid-omklædningsrummet, at Mbappé ikke skifter til Real Madrid.

Balague skriver på Twitter:

- Jeg er netop blevet fortalt, at Florentino Perez har fortalt Real-spillerne at Kylian Mbappé ikke skifter til klubben.

Balagues opdatering på Twitter kan betyde, at PSG er lykkedes med at lokke Mbappé til at blive i Paris på trods af, at det ellers er Real Madrid, der har haft overhånden i forhandlingerne med franskmanden igennem en længere periode.

Mere om Kylian Mbappé

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik