Fodbold nyheder

Ten Hag om Ajax-afsked: Det er svært

Af Daniel Fisker

Den kommende Manchester United-manager, Erik ten Hag, har nu sat ord på afskeden med Ajax, som nærmer sig med hastige skridt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Erik ten Hag fik sin cheftrænerdebut i Go Ahead Eagles, inden han brugte to år som træner for Bayern Münchens andethold. Herefter gik turen tilbage til Holland, hvor han tilbragte to et halvt år i spidsen for FC Utrecht.


I december 2017 overtog den 52-årige hollænder så tøjlerne i Ajax, hvor han har slået sit navn fast. Ten Hag førte

- På et tidspunkt spiller tristheden ind – helt bestemt, udtaler Erik ten Hag ifølge Express.

- Det er også svært, fordi jeg har arbejdet med så mange fantastiske mennesker her – specielt spillerne. Men der er tid endnu.

Ten Hag blev – udover tristheden ved at forlade Ajax efter fire et halvt år – også spurgt ind til, om den hollandske hovedstadsklub er taknemmelig for hans indsats.

- Det håber jeg. Jeg føler det i hvert fald, og jeg er meget stolt over, hvad vi har opnået sammen.


- Ajax er Europa-kyndig igen, og Ajax spiller med om titler. Der er et fantastisk fundament at bygge videre på.

- Det giver en utrolig følelse af tilfredshed. Vi har arbejdet så hårdt sammen. Holdet har arbejdet hårdt og holdt sammen på trods af massevis af tilbageslag.

Manchester United får officielt glæde af Ten Hag fra og med 1. juli. I mellemtiden mangler Ten Hag at stå i spidsen for Ajax i én kamp – den sidste kamp i denne Æresdivision-sæson mod Vitesse, og herefter er han, efter 215 Ajax-kampe, klar til at gøre sit indtog på Old Trafford.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE