Fodbold nyheder

Guardiola skuffet over de Bruyne

Af Niels Nedergaard


Pep Guardiola er skuffet over, at Kevin de Bruyne ”kun” fik scoret fire mål i Manchester Citys storsejr over Wolverhampton onsdag aften.
Article image
Ritzau-Scanpix
Fire mål. Det var intet mindre end, hvad den belgiske City-stjerne Kevin de Bruyne præsterede onsdag aften, da holdet besejrede Wolverhampton i Premier League med hele 5-1.


De fire mål er dog ikke nok til at imponere holdets manager, Pep Guardiola, der lidt kækt fortæller, at han er skuffet over, at den belgiske stjerne kun fik nettet fire gange i kampen mod Wolverhampton.

- Jeg er så skuffet over, at han missede et femte mål, da han ramte stolpen, siger City-manageren ifølge klubbens hjemmeside efter kampen.

City-manageren har dog også store roser til overs for sin belgiske stjerne, som han mener er den af de bedste spillere i øjeblikket.

- Han har altid været en fyr, som er så generøs og har fornemmelse for at lave assists, men jeg tror, at han i denne sæson har vist sit potentiale for at være en profileret målscorer. Jeg håber, det kan fortsætte. Ikke bare i år, men i resten af hans karriere. Jeg har en fornemmelse af, at han først lige er begyndt, lyder det fra Guardiola.

Manchester City er i skrivende stund tre point foran Liverpool i Premier League. Der resterer blot to runder, og dermed kan klubben måske snart løfte det prestigefyldte trofæ igen.

Mere om Kevin De Bruyne

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik