Niels Nedergaard

Superliga-stopper overvejer fremtiden

Stefan Gartenmann er ikke afvisende over for at blive i det sønderjyske på trods af, at klubben onsdag rykkede ud af Superligaen.
Der må uden tvivl være rift om Stefan Gartenmanns underskrift efter det står klart, at SønderjyskE skal spille 1. division i næste sæson.

Tidligere er forsvarsprofilen blevet kædet sammen med klubber som AaB og Brøndby, men han har endnu ikke besluttet sig for, hvad der skal ske i fremtiden.

- Jeg har kontraktudløb med SønderjyskE til sommer, så jeg skal lige have taget en samtale med min agent, og vi skal sammen overveje tingene, siger forsvarsspilleren ifølge bold.dk.

Den 25-årige forsvarsspiller er dog langt fra afvisende over for at blive i det sønderjyske. Han understreger dog, at det skal være det helt rigtige tilbud, før han bliver.

- Hvis tilbuddet fra SønderjyskE er rigtigt, så vil jeg ikke udelukke noget som helst, men der er rigtig mange ting, som spiller ind. Jeg skal lige på en lille ferie, hvor jeg kan tænke over tingene, siger han.

Stefan Gartenmann har spillet 173 kampe for SønderjyskE. I denne sæson har han spillet 22 kampe for sønderjyderne i Superligaen og lavet to mål.