Fodbold nyheder

Medie: Villa køber Coutinho

Af Niels Nedergaard

Nu skulle den være god nok. Philippe Coutinho skifter permanent til Aston Villa.

Article image

Philippe Coutinho har været en stor profil, siden han blev lejet ud til Aston Villa og kom tilbage til Premier League. I den seneste tid har Aston Villa da også kæmpet med næb og klør for at sikre sig den brasilianske stjerne permanent, og det ser nu ud til at være lykkedes.


I hvert fald skriver mediet The Guardian, at Aston Villa er blevet enige med FC Barcelona om et køb af Philippe Coutinho.

Aftalen skulle lyde på omkring 180 millioner kroner, selvom den oprindelige købsoption, som Premier League-klubben fik med i aftalen, lød på omkring 300 millioner kroner.

Barcelona har dog valgt at skære ned i prisen, da Coutinho angiveligt ikke er en del af Xavis planer i fremtiden, og derfor vil den spanske storklub hurtigst muligt skille sig af med brasilianeren.

Forleden skrev mediet goal.com ellers, at Newcastle havde meldt sig på banen i kampen om Coutinhos underskrift og var villige til at betale den fulde pris for brasilianeren. Det ligner dog, at det er Villa, der endegyldigt løber med hans underskrift.

Philippe Coutinhos kontrakt med Barcelona udløber næste sommer. Han blev udlejet til Aston Villa i vinterens transfervindue, hvor han siden har spillet 16 kampe i Premier League og dertil lavet fire mål og to assists.


Mere om Philippe Coutinho

Mere om Aston Villa

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik