Fodbold nyheder

Napoli forsøger at forlænge med midtbane-profil

Af Stefan Lindahl

Napoli vil gerne undgå at sælge Fabian Ruiz til sommer, og prøver derfor at lande en aftale om en forlængelse med midtbane-profilen.

Article image
Ritzau-Scanpix

I sommeren 2023 udløber Fabian Ruiz’ kontrakt med Napoli. Derfor kan Napoli være nødt til at sælge den spanske midtbanespiller til sommer, hvis den syditalienske klub skal have penge for Ruiz. Det er en situation, som Napolis præsident Aurelio De Laurentiis gerne vil undgå.


Derfor arbejder Napoli-præsidenten lige nu på at lande en aftale med Ruiz, som skal holde den spanske profil i Napoli frem til sommeren 2027. Det meddeler Corriere dello Sport. Angiveligt vil De Laurentiis mere end fordoble Ruiz’ løn i Napoli, så spanieren fremadrettet vil modtage 27 mio. kroner om året.

26-årige Ruiz har dog bejlere på hånden, hvis han beslutter at afvise Napolis tilbud. Efter sigende er Arsenal, Real Madrid og FC Barcelona mulige kommende destinationer. Tidligere har Real Madrid-træneren Carlo Ancelotti til Napoli-mediet Il Mattino fortalt, at han gerne vil genforenes med Ruiz i den spanske hovedstad.

Ruiz kom til Napoli fra Real Betis i sommeren 2018 for 225 mio. kroner. For Napoli har Ruiz spillet 165 kampe og leveret 22 mål. Syv af de scoringer er faldet i indeværende Serie A-sæson, hvilket er personlig rekord for den spanske midtbanespiller.

Mere om Fabián Ruiz

Mere om Napoli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik