Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
1 - 2
(0 - 2)
AaB
FC Midtjylland
I. Fossum (66)
E. Chilufya (2), J. Andersson (10)
Daniel Fisker

Midtjylland haler ind på FCK

FCK’s forspring i mesterskabskampen blev reduceret til et point, da FC Midtjylland – på trods af visse vanskeligheder – fik tre point med hjem fra Aalborg.
FC Midtjylland-mandskabet kunne sandsynligvis lugte blod, efter FC København måtte nøjes med uafgjort på Brøndby Stadion. Midtjyderne var i hvert fald hurtigt ude af starthullerne på Aalborg Portland Park, hvor de fra kampens begyndelse satte AaB under et massivt pres, hvilket gav pote allerede efter to minutters spil, hvor Chilufya – efter et effektivt forarbejde af Dreyer og Isaksen – kunne give FC Midtjylland en tidlig føring.

Den tidlige føring blev udbygget, da der var spillet 10 minutter af søndagskampen i Aalborg. Her satte ”Ulvene” en tyk streg under, at de havde planer om at tage tre point med hjem fra Nordjylland. Dyhr drev spillet frem fra sin venstreback, inden han sendte bolden videre til Dreyer, som igen demonstrerede imponerende pasningsspil, da han uden at kigge på Andersson sendte bolden videre til svenskeren, som kunne udplacere Rinne.

Da FC Midtjylland havde sikret sig en tomålsføring, var det som om, at mesterskabsaspiranterne skiftede taktik. Resten af første halvleg stod midtjyderne lavt på banen, og det havde midtjyderne i langt de fleste tilfælde stor succes med. AaB formåede dog også at bide fra sig, hvilket understregede, at Ousted tilsyneladende ikke var usårlig søndag aften. I de første 45 minutter var AaB lidt for tandløse til at kunne true FC Midtjylland.

FC Midtjylland kom ikke helt så hurtigt ud af starthullerne i anden halvleg, som det var tilfældet i første halvleg, men midtjyderne kom frem til flere chancer i det første kvarter af anden halvleg, men gæsterne var ikke lige så effektive som i første halvleg. Værterne formåede til gengæld at bide fra sig, men der skulle et hjørnespark til, før AaB formåede at reducere. Fossum formåede at udplacere Ousted direkte fra hjørneflaget.

I kølvandet på reduceringen genopfandt FC Midtjylland det gode pasningsspil, mens gæsterne, som fortsat var på sejrskurs, igen stillede sig lavt på banen, hvorfra midtjyderne tilsyneladende satsede på kontraangreb. AaB, som jagtede en udligning, forsøgte til gengæld at lave FC Midtjyllands felt om til et skydetelt. Der var dog ikke gevinst i skydeteltet, hvorfor mesterskabskampen nu er ekstraordinært spændende.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER