Danmark: Superligaen
FT
0 - 0
(0 - 0)
FC Midtjylland
FC København
Christian Bang Jensen

Status quo i toppen af Superligaen

FC Midtjylland tog søndag imod de direkte konkurrenter i mesterskabskampen i Superligaen, FC København, men der blev ikke taget afgørende point på hinanden i et chancefattigt opgør, der endte 0-0.
FC Midtjylland havde med tre sejre i træk i mesterskabsspillet halet godt ind på FC København, der inden aftenens opgør kun havde et forspring på tre point til de midtjyske konkurrenter. Dermed kunne ulvene komme helt op på siden af løverne med en sejr, men status quo blev holdt, da et chancefattigt opgør endte uden scoringer.

Kampen var de to holds sidste indbyrdes opgør i denne sæson, og derfor havde FC Midtjylland alt at vinde, men også alt at tabe ved et nederlag. Alligevel var det ulvene, som startede med at angribe hovedstadsklubbens mål. Anders Dreyer fik sendt et godt forsøg afsted, der kun lige strøg forbi Kamil Grabaras mål.

Den polske målmand fik arbejdet for sin løn i første halvdel af opgøret. Brasilianske Charles blev kort efter Anders Dreyers chance spillet helt fri inde i feltet, men her tog sydamerikaneren et lidt langt træk, og den tidligere Liverpool og AGF-målmand kom godt ud af sit mål.

Det var ikke kun FC Midtjyllands sprudlende offensiv, der skulle teste målmanden i første halvleg. FC Københavns rutinerede forsvarsspiller Nicolai Boilesen var tæt på at gøre sig selv til den store stykke ulv i fåreklæder, da han sendte en tilbagelægning i den helt forkerte retning af sin målmands position. Heldigvis for Nicolai Boilesen kom Kamil Grabara spurtende tilbage, og fik reddet bolden på målstregen.

Anden halvleg var præget af intense nærkampe, der viste, hvor vigtigt opgøret var for begge mandskaber. Men hård fight betyder færre chancer, og kun et par gange kom de to hold frem til modstanderens målfelt.

I kampens afslutning var det igen FC Midtjylland, der pressede mest på, hvor Pione Sisto havde den største mulighed, men et skud fra tæt hold blev blokeret og clearet af FC Københavns stærke forsvar.

Det lykkedes dog ikke hjemmeholdet at udnytte trykket, og derfor endte det hele som det startede med 0-0 på måltavlen og tre points forspring til FC København i guldduellen. FC Midtjylland viste dog, at de vil kæmpe hele vejen til sæsonafslutningen, og intet er dermed afgjort forud for de sidste fire spillerunder i årets Superliga.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER