Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Anders Mathiasen

Manchester United kan miste deres målmaskine, Frenkie de Jong er på vej til Manchester United, Real Madrid vil hente gammel kending hjem og AC Milan vil hente talentfuld midtbanespiller.

Article image

Manchester Uniteds portugisiske angriber Cirstiano Ronaldo kan vende tilbage til Real Madrid. Den spanske hovedstadsklub er interesserede i at hente den 37-årige angriber hjem til Real Madrid allerede til sommer. (Sunday Mirror)


Manchester City og Manchester United er interesserede i at hente Villarreals spanske forsvarsspiller Pau Torres. (Todofichajes)

Borussia Dortmunds direktør Hans-Joachim Watzke har afsløret, at Dortmund slog Manchester United i kampen om Erling Haaland i 2019, fordi den tyske klub var villige til at give Haaland en frikøbsklausul med i kontrakten - det var Manchester United ikke. (Goal)

Den hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong er blevet sat i forbindelse med et skifte til Manchester United, men Barcelona-træner Xavi har afvist spekulationerne. (Manchester Evening News)

Ousmane Dembélé har et lukrativt kontrakttilbud fra Paris Saint Germain, men den franske kantspiller foretrækker angiveligt at blive på Camp Nou, hvor hans kontrakt udløber til sommer. (Sport)

Real Madrid vil udløse deres tilbagekøbsklausul på 298 millioner kroner på den spanske venstre-back Sergio Reguillon fra Tottenham. (Todofichajes)


Crystal Palace nærmer sig en aftale med Midtbanespilleren Cheick Doucoure, der til daglig spiller i den franske klub Lens. (Sun on Sunday)

AC Milan har lavet en aftale med midtbanespilleren Renato Sanches fra Lille, for en handel der angiveligt løber op i 186 millioner kroner. (Football Italia)

Den hollandske forsvarsspiller Sven Botman er blevet sat i forbindelse med et skifte til Newcastle United og AC Milan, mens han selv har udtalt, at han regner med, at denne sæson bliver hans sidste i Lille. (Get French Football News.)Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik