Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
4 - 3
(2 - 1)
Manchester C
Real Madrid
K. De Bruyne (2), G. Jesus (11), P. Foden (53), B. Silva (74)
K. Benzema (33), V. Júnior (55), K. Benzema (82)
Asbjørn Steffensen

Optakt: Manchester City - Real Madrid

Indkast.dk kigger frem mod tirsdagen semifinale-brag i Champions League mellem Manchester City og Real Madrid.
Kommentar:
Tirsdag aften har vi en vaskeægte Champions League-storkamp i vente, når sidste års finalister, Manchester City, tager imod turneringen mest vindende hold nogensinde, Real Madrid.

Manchester City spillede to hårde kvartfinale-opgør mod Atletico Madrid og gik samlet videre 1-0. Kampene var hårdt spillede med massere af interne slåskampe. Men generelt er der ikke meget slinger i valsen for tiden hos Pep Guardiolas tropper. Klubben fører det tætte kapløb med Liverpool om det engelske mesterskab, og selvom Premier League-titlen er vigtig for klubben, er et Champions League-trofæ det ultimative mål for The Citizens. Klubben nåede sin første finale sidste sæson, men snublede mod Chelsea. I år er Guardiola opsat på at skaffe en europæisk triumf med Manchester City, men det bliver svært mod erfarne Real Madrid.

Den spanske kongeklub var tæt på at smide første kvartfinale-opgørs flotte udesejr over Chelsea, da de på hjemmebane måtte ud i forlænget spilletid for at sikre sig avancement til semifinalen. Real Madrid har mange spillere ude til braget mod Manchester City, men har stadig mange nøglespillere til rådighed, som vil forsøge at skabe et godt resultat ude på Etihad Stadium. Holdet består af både rutinerede spillere som Luka Modric, Karim Benzema og David Alaba, der har prøvet at stå i disse situationer før, og unge stjerneskud med blod på tanden og gåpåmod som Vinicius Junior og Rodrygo. Træner Carlo Ancelotti har vundet turneringen tre gange tidligere, så han ved, hvad der skal til at få nå finalen og i sidste ende stå med trofæet.

Karantæner og skader:
Manchester City:
Joao Cancelo

Real Madrid:
Eden Hazard, Isco, Luka Jovic, Ferland Mendy, Marcelo, Casemiro og Gareth Bale

Bud på kampens profil:
Gabriel Jesus scorede hele fire mål, da Manchester City i weekenden smadrede Watford. Hvis han kan fortsætte den gode form, vil han være en konstant trussel mod Real Madrids defensiv og måske sætte et mål eller to ind, hvis (når) indlægget fra Kevin De Bruyne ligger til ham.

Bud på kampens resultat:
Real Madrid vil komme til Manchester med intentionen om at skabe det bedst mulige resultat i første kamp. Det vil dog blive svært, da Manchester City er gode på hjemmebane og har alle deres offensive profiler til rådighed. 2-1 til hjemmeholdet er buddet fra Indkast.dk's redaktion på kampens resultat.

Kampen fløjtes i gang tirsdag aften klokken 21:00 på Etihad Stadium i Manchester. Kampen kan ses på TV3+ og Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER