Fodbold nyheder

Eriksen hyldes på ny

Af Niels Nedergaard

Den svenske forsvarsspiller for Brentford, Pontus Jansson, mener, at Christian Eriksen er den bedste spiller, han nogensinde har spillet med.

Article image

Roserne til danske Christian Eriksen vil ingen ende tage, siden danskerens comeback til grønsværen.


Flere gode præstationer med mål og assists for både Brentford og det danske landshold har fået verdenen til at reagere med den ene hyldest efter den anden til danskeren.

Nu får Eriksen flere roser med på vejen, og denne gang fra holdkammeraten Pontus Jansson. Han mener, at Eriksen er den bedste spiller, han nogensinde har spillet sammen med.

- Christian Eriksen har været en gamechanger for os. Han er den bedste, jeg nogensinde har spillet med. Han er en spiller i verdensklasse, og alle vokser med ham, siger Pontus Jansson til TV 3 Sport, inden han tilføjer:

- Han er en fantastisk fyr og spiller, men fremfor alt er han fantastisk uden for banen. At løbe ind i feltet og vide, at han vil ramme dig i panden, er fantastisk.
Lørdag tog Brentford og Christian Eriksen endnu et afgørende skridt væk fra nedrykningsstregen, da holdet i overtiden tog alle tre point mod Watford.

Her spillede Christian Eriksen endnu en stor rolle med en assist til Pontus Jansson, der endte med at blive matchvinder.

Brentford er nu oppe på 39 point, hvilket lige nu er 14 point flere end Burnley, der i skrivende stund er placeret under stregen.

Mere om Christian Eriksen

Mere om Brentford

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE