Fodbold nyheder

Milano-klubber slås om United-spanier

Af Stefan Lindahl

Både AC Milan og Inter har tanker om at hente Juan Mata i Manchester United til sommer, når spanierens kontrakt med Premier League-klubben udløber.
Article image
Ritzau-Scanpix
Otte år efter sit skifte til Manchester United fra Premier League-konkurrenterne Chelsea er Juan Matas kontrakt ved at udløbe. En kontrakt som ikke står til at blive forlænget. Derfor er to italienske klubber begyndt at kigge på den spanske midtbanespiller. Det meddeler The Sun.


Det er AC Milan og Inter, som i øjeblikket angiveligt evaluere muligheden for at hente Mata. Begge klubber ser efter sigende spanierens store rutine og erfaring som en positiv tilføjelse til de to klubbers respektive spillertrupper. Ingen af klubberne forventer, at Mata vil blive en stor økonomisk udgift spillerens alder taget i betragtning. Det er dog slet ikke en Hr.-hvem-som-helst, de to Serie A-klubber kigger på.

33-årige Mata, der kostede United 358 mio. kroner, har i sin karriere vundet det meste. Både en VM- og EM-guldmedalje har den spanske midtbanespiller. Derudover har Mata prøvet at vinde både Champions League og Europa League. 41 gange har Mata repræsenteret det spanske A-landshold. Den sidste optræden var i en venskabskamp mod England i 2016.

Mere om Mata

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik