Fodbold nyheder

Asensio-agent: Vi overvejer flere tilbud

Af Philip Dar

Den 26-årige Real Madrid-spanier har angiveligt flere muligheder på hånden

Article image
Ritzau-Scanpix

Marco Asensio blev engang udset som en af de største talenter i spansk fodbold. Spanieren buldrede gennem lydmuren under Zinedine Zidane og var en stor del af Champions League-succesen i 2017, hvor han blandt andet scorede i finalen.


Siden da, er tingene gået lidt i stå for Asensio. Han er stadig en vigtig del af Real Madrid-holdet, men han er ikke nær så uundværlig, som tilfældet var engang for år tilbage. Han har kun startet i én af Real Madrids seneste fire kampe i La Liga, mens han slet ikke kom på banen i onsdagens Champions League-sejr over Chelsea.

Asensios nuværende kontrakt udløber i slutningen af næste sæson, så det virker ikke urealistisk, at spanieren forlader den spanske hovedstadsklub denne sommer. Ifølge Marco Asensios agent, står den 26-årige spanier med adskellige tilbud på hånden, når fremtiden skal bestemmes.

- AC Milan er interesseret, så en fremtid i Milan er klart en mulighed. Der er også tilbud fra en række engelske klubber, inklusiv Arsenal. Vi er klar til at overveje alle muligheder, udtaler Marco Asensios agent til SportMediaset.


Mere om Marco Asensio

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik