Fodbold nyheder

Dansk landsholdskomet vil til større klub til sommer

Af Carl-Emil Bromose

Rasmus Nissen Kristensen har imponeret stærkt for sit klubhold, RB Salzburg, og det vil han udnytte til at blive solgt til sommer.

Article image

Rasmus Nissen Kristensen banker på en startplads til tirsdagens landskamp mod Serbien i Parken, og den 24-årige danske højre back har generelt gang i en flot sæson i hans østrigske klub Red Bull Salzburg.


Den gode form og succesen i Østrig skal udnyttes, og ”NK” håber, at han kan tage et skridt op ad karrierestigen og skifte til en større klub til sommer.

Danskeren vil ikke væk for enhver pris, men ønsket om et skifte til en større klub og liga lurer i den tidligere FC Midtjylland- og Ajax-spillers bevidsthed.

- Jeg vil gerne videre i min karriere, også for at stå endnu stærkere i billedet til VM. Det lægger jeg ikke skjul på, og det er også en prioritet for Salzburg at få mig solgt til sommer. Jeg glæder mig til at se, hvad der åbner sig til sommer, for jeg vil gerne videre til en større liga end den østrigske, forklarer forsvarsspilleren til Ekstra Bladet.

Danskeren har især imponeret offensivt for Red Bull-holdet, hvor han har scoret 10 mål i 37 kampe, og derudover også lavet otte oplæg.

Rasmus Nissen Kristensen har indtil videre spillet tre A-landskampe for Danmark, og han har kontraktudløb med Red Bull Salzburg i 2025.

Mere om Rasmus Nissen Kristensen

Mere om Salzburg

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik