Fodbold nyheder

Spansk talent mulig Perisic-afløser i Inter

Af Stefan Lindahl

Den spanske venstre back Sergio Gomez er havnet i kikkerten hos Inter, der overvejer Anderlecht-spilleren som afløser for Ivan Perisic.
Article image
Ritzau-Scanpix
Hvis Inter og Ivan Perisic’ ikke kan blive enige om lønnen i en ny kontrakt, så kan den kroatiske kant-spiller forlade Milano-klubben gratis til sommer. Derfor er Inter ved at undersøge, hvem som skal være den eventuelle afløser for kroaten på wingbacken i Inters 3-5-2-formation.


Her er de forsvarende italienske mestres øjne i øjeblikket rettet mod Anderlecht-spanieren Sergio Gomez. Det bliver dog ikke uden kamp fra andre europæiske storklubber. Ifølge tyske Bild følger Manchester United, Chelsea og Olympique Marseille også Gomez tæt.

Det er kun et år siden, at 21-årige Gomez, som er et produkt fra FC Barcelonas akademi La Masia, landede i belgisk fodbold. Anderlecht hentede spanieren for 17 mio. kroner hos tyske Borussia Dortmund.

For Anderlecht har Gomez i 32 belgiske ligakampe i indeværende sæson indtil videre bidraget med fem scoringer og 11 oplæg. Hans nuværende kontrakt med belgierne løber frem til sommeren 2025.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik