Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Manchester City er blandt en række Premier League-klubber, som jagter Crystal Palaces venstreback Tyrick Mitchell. Den 22-årige back er for nyligt blevet indkaldt til det engelske landshold for første gang. (Sun)


Roma vil ikke sælge den engelske angriber Tammy Abraham for mindre end 895 millioner kroner til sommer. Både Manchester United og Arsenal er interesserede. (Mirror)

West Hams engelske midtbanespiller Declan Rice foretrækker et skifte til Chelsea frem for Manchester United. (Evening Standard)

Chelsea-forsvarsspiller Marcos Alonso udtaler, at han ville elske at spille i La Liga igen. Spanieren spillede blot en kamp for Real Madrid efter at være kommet op på førsteholdet fra klubbens akademi. (AS)

Chelsea-anfører Cesar Azpilicueta er splittet mellem at forlænge sin kontrakt med London-klubben, eller at acceptere en etårig kontrakt i FC Barcelona. (Express)

Den tyske landsholdsspiller Antonio Rudiger kan blive den tredje Chelsea-forsvarsspiller til at forlade Stamford Bridge, da hans kontrakt udløber til sommer og er blevet tilbudt en kontrakt af Juventus. (Sky Sports)


Arsenal, Manchester United og Newcastle er alle interesserede i at hente Bayer Leverkusens 22-årige franskmand Moussa Diaby. (Sport1)

West Ham vil forsøge endnu engang på at hente Benficas uruguayanske angriber Darwin Nunez efter et 448 millioner kroner-bud blev afvist i januar. (Standard)

Leeds er interesseret i at hente den engelske kantspiller Ryan Kent i Rangers. Den 25-årige englænder har en frikøbsklausul på 179 millioner kroner i sin kontrakt. (Football Insider)

Arsenal og Tottenham skal betale 179 millioner kroner for at hente Middlesbroughs back Djed Spence, som har imponeret på udlån hos Nottingham Forest. (Express)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik