Fodbold nyheder

Utilfredse Messi øjner Barca-retur til sommer

Af Carl-Emil Bromose

Lionel Messi undersøger mulighederne for et skifte væk fra Paris til sommer.
Article image
Lionel Messi. Messias. Den argentinske troldmand. En fodboldspiller fra en anden planet. Den bedste i historien.


Lionel Messi har igennem sin efterhånden lange karriere fået mange roser og vilde mærkater med på vejen, og i mange år troede man på, at det var mere sandsynligt at jorden var flad, end at Messi på et tidspunkt ville gå i stå.

Om Messi er gået i stå kan måske diskuteres, men det er indiskutabelt, at den lille argentiner ikke har haft lige stor fodboldmæssig succes som man kender ham for efter hans skifte til Frankrig og Paris Saint-Germain på en fri transfer sidste sommer.

Messi har i indeværende sæson lavet 11 assists og to mål.

I sidste uge blev Paris Saint-Germain slået ud af Champions League af Messis gamle ærkerivaler fra Real Madrid, og den anden dag kunne den franske journalist, Romain Molina, fortælle, at Barcelona-legenden ikke var tilfreds med tilværelsen i Paris.

Nu melder spanske Gerard Romero, at Lionel Messis far, Jorge Messi, har taget fat i FC Barcelona for at diskutere betingelserne for en eventuel retur til den catalonske hovedstad allerede i næste transfervindue til sommer.


Lionel Messi har tidligere været rygtet kraftig til Manchester City, hvilket skabte stort drama i Barcelona, da Messi forsøgte at tiltvinge sig et skifte til Manchester, hvor han kunne blive genforenet med sin gamle succestræner Pep Guardiola.

Barcelona, med tidigere præsident Josep Maria Bartomeu i spidsen, nægtede dengang argentineren at skifte til Etihad Stadium.

Lionel Messis nuværende kontrakt med Paris Saint-Germain løber indtil sommeren 2023, med en mulig option på en yderligere forlængelse.

Mere om Lionel Messi

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik