Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Der er mange, der holder øje med den problematiske situation i Chelsea, Paul Pogba forlader Manchester United til sommer, hvor "The Red Devils" også skal have udpeget en ny manager.
Article image
Chelseas belgiske angriber, Romelu Lukaku, er villig til at gå ned i løn for at muliggøre et skifte tilbage til Inter, hvor han ifølge planen skal være lejesvend. (Calciomercato)


Lukaku er vred over rygterne om, at han i øjeblikket forsøger at udnytte Chelseas problematiske situation. Han understreger i forlængelse heraf, at han ikke har intentioner om at forlade klubben. (Telegraph)

Juventus holder et vågent øje med Chelseas to italienske landsholdsspillere – midtbanespilleren Jorginho og venstrebacken Emerson Palmieri, som i øjeblikket er udlejet til Olympique Lyon. (Tuttosport)

FC Barcelona holder også et vågent øje med, hvordan situationen i Chelsea udvikler sig. Den catalanske storklub er interesseret i to af Chelseas spaniere – venstrebacken Marcos Alonso og højrebacken Cesar Azpilicueta, som har kontraktudløb til sommer. (Mundo Deportivo)

Saudi Media har budt på Chelsea, og disse budplaner inkluderer planer om at ombygge Stamford Bridge samt at indgå nye kontrakter med de profiler, som har kontraktudløb til sommer. (Goal)

Mohamed Salah ønsker at blive i Premier League, hvis ikke han kan blive enig med Liverpool om en ny kontrakt. (Football Insider)


Manchester United har meldt sig ind i kapløbet om Real Sociedads svenske angriber, Alexander Isak. (Star)

Paul Pogbas personlige træner har løftet sløret for, at den franske midtbanespiller forlader Manchester United, når han har kontraktudløb til sommer. (Calciomercato)

Newcastle United forhandler i øjeblikket med den 24-årige midtbanespiller Sean Longstaff, der har kontraktudløb til sommer, om en ny og langvarig kontrakt. (Times)

Manchester United kan tænkes at hente Sam Johnstone tilbage fra West Bromwich til sommer. Tottenham og Southampton er dog også interesserede i den 28-årige målmand, som snart bliver fri på markedet. (Sun)

Chelsea har planer om at lave en U-vending og købe Saúl Ñíguez, som er lejet i Atlético Madrid, hvis den britiske regering alligevel skulle give klubben lov til at købe spillere. (Mirror)

Chelsea har bedt den britiske regering om at ophæve forbuddet mod at forlænge spillerkontrakter. Klubben frygter, at det vil placere ”The Blues” i en enorm defensiv krise i næste sæson. (Telegraph)

Manchester United er blevet gjort opmærksomme på, at Chelsea-manageren Thomas Tuchel måske er interesseret i at forlade Chelsea til sommer. (Mail)

Ajax-træneren Erik ten Hag er parat til at blive Manchester Uniteds nye manager – og han er åben i forhold til at have klubbens midlertidige manager, Ralf Rangnick, siddende på bænken. (Mirror)

Juan Mata bliver muligvis tilbudt en trænerrolle i Manchester United, hvis den 33-årige spanier lægger støvlerne på hylden, når han har kontraktudløb til sommer. (Sun)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik