Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Carl-Emil Bromose

Antonio Rüdiger er en ombejlet herrer i Premier League, Liverpool og Klopp vil hente fremtidens "største midtbanespiller", og Harry Kane har fortalt holdkammeraterne, hvad han vil gøre til sommer. Her er onsdagens engelske rygter:
Article image
Newcastle United er interesseret i at hente Antonio Rüdiger, når hans kontrakt udløber i slutningen af sæsonen. (Telegraph)


Manchester United vil også melde sig ind i kampen om Rüdigers underskrift denne sommer. (Express)

Manchester United kan dog gå glip af at hente Rüdiger på grund af usikkerheden om, hvem der bliver den næste manager på Old Trafford. (90 min)

Tottenham er klar til at lytte på bud på Emerson Royal, selvom det er mindre end et år efter hans skifte fra Barcelona. (Sun)

Arsenal vil måske forsøge at købe Serge Gnabry fra Bayern München til en værdi af omkring 563 millioner kroner (Football.London)

Manchester United forventer, at Cristiano Ronaldo forlader klubben til sommer, og de anser Evertons Richarlison som hans afløser. (Caught Offside)


Aston Villa er klar til at udnytte muligheded for at omdanne Philippe Coutinhos lån fra Barcelona til en permanent aftale efter at være imponeret over hans seneste præstationer. (Fabrizio Romano)

Manchester United skal betale op 590 mio. kr. for at hente den serbiske Sergej Milinkovic-Savic fra Lazio som erstatning for Paul Pogba der kan forlade klubben (Sport Witness)

Den tidligere Arsenal-spiller Perry Groves siger, at The Gunners bør købe Dominic Calvert-Lewin i slutningen af sæsonen. (Star)

Everton står over for en stor lønkrise, hvis de rykker ned i The Championship. (Mail)

Liverpool-manager Jürgen Klopp ønsker at hente Jude Bellingham og tror på, at den 18-årige engelske landsholdsspiller kan blive den bedste midtbanespiller i verden. (Sun)

Harry Kane har fortalt holdkammeraterne, at han vil blive i Tottenham næste sæson, hvis klubben sikrer Champions League-fodbold, og Antonio Conte forbliver som manager. (Express)

Liverpool får chancen for at hente Karim Adeyemi i sommerens transfervindue, men vil få hård konkurrence fra Borussia Dortmund. (Express)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik