Fodbold nyheder

Spansk kilde:
Haaland ny Barca-mand til sommer

Af Malte Storm Madsen

Den norske Dortmund-stjerne, Erling Haaland, skulle være klar på at skifte til den catalanske klub for et stort beløb i det kommende transfervindue.
Article image
Længe har der været forlydninger omkring at den unge stjerneangriber, Erling Haaland, skulle være på vej ud af Borussia Dortmund. Nu skulle han angiveligt være klar til at skifte til til FC Barcelona. Det skriver den spanske fodboldjournalist, Alex Pintanel.


Det har længe stået klart at hvis den catalanske storklub vil tilbage i toppen af international fodbold, bliver de nødt til at hente markante forstærkninger. Tidligere på måneden bekræftede FC Barcelonas præsident, Joan Laporta, da også cheftræneren Xavis møde med Erling Haaland. Rygterne går på, at klubben skulle være klar til at købe nordmanden for omkring 2,3 milliarder kroner, inklusiv hans frikøbsklausul på 550 millioner kroner.

Siden Lionel Messis afgang har Barcelona været hungrende efter en superstjerne i deres offensiv. Den potentielle offensiv hos catalanerne ville med nordmandens tilgang bestå af Haaland, Ferran Torres, Pierre-Emerick Aubemyang og Ansu Fati, hvilket godt kan lyde som en konstellation, der kunne bringe klubben tilbage på Europas helt store fodboldscene.

Erling Haaland rygtes i øjeblikket også til Manchester City. FC Barcelona skulle dog angiveligt være klar til at give englænderne kamp til stregen for at få fingrene i det norske stjernefrø. I øvrigt skulle nordmandens agent, Mino Raiola, være mest interesseret i at se hans spiller trække en Barcelonatrøje over hovedet.

Mere om Erling Haaland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik