Fodbold nyheder

“Viola” vil hente Arsenal-spiller permanent før sommer

Af Stefan Lindahl

Fiorentina vil gerne lande en permanent aftale med Lucas Torreira, inden sommerens transfervindue åbner.
Article image
Ritzau-Scanpix
Lucas Torreiras leje-ophold i Serie A-klubben Fiorentina har været en succes, og derfor vil Firenze-klubben gerne gøre opholdet permanent. Hvis det står til Serie A-klubben skal det være hurtigst muligt. Det meddeler Football Italia.

Mediet mener også at vide, at uruguayanerens agent Pablo Bentancur i dag har været på besøg hos Fiorentina for at mødes med klubbens ledelse i forbindelse med en permanent transfer. Fiorentina har allerede en købsoption på Torreira, som lyder på 115 mio. kroner, men italienerne vil angiveligt gerne have et lille afslag i prisen.

26-årige Torreira har spillet 1595 Serie A-minutter for Fiorentina i indeværende sæson fordelt på 22 kampe. To gange har den uruguayanske midtbanespiller fundet vej til netmaskerne. Før skiftet til Premier League Arsenal i 2018 var Torreira en profil i Serie A-klubben Sampdoria, mfter de første to sæsoner i Arsenal har Torreira været udlånt til først Atletico Madrid, som ikke ville købe ham fri, og i indeværende sæson altså Fiorentina.

Mere om Lucas Torreira

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik