Fodbold nyheder

Top-5: Englands mest populære klubber – Hvor er Man United?

Af Carl-Emil Bromose

Sports Direct afslører de mest populære sportsklubber i England, hvor Manchester United ikke er at finde blandt top fem.

Article image

”Sportshold er, hvad der giver smør på brødet i sportsverdenen. De betyder alt for fans, men hvilke klubber er de mest elskede i England?”, spørger engelske Sports Direct i indledningen af firmaets afsløringer af deres undersøgelse.


Virksomheden, der normalt gør sig i retail af diverse sportstøj- og udstyr, har nemlig udarbejdet en undersøgelse, der skal rangere de mest populære sportsklubber i England fordelt på alle sportsgrene.

I fodboldens fødeland er de engelske fodboldklubber selv sagt et stort omdrejningspunkt for den engelske sportskultur, hvilket også kan ses på den færdigarbejdede liste.

Andre sportsgrene repræsenteret er blandt andet ishockey, rugby, atletik og netball.

Undersøgelsen har blandt andet inddraget data vedrørende klubbernes omtale på internettet, følgere på sociale medier og fanengagement.

Som en måske lidt overraskende førsteplads på popularitets-listen har vi Arsenal. Efterfølgende kommer Liverpool på andenpladsen, Chelsea på tredjepladsen, og måske mere overraskende de forsvarende Premier League-mestre fra Manchester City på fjerdepladsen.


West Ham er den sidste fodboldklub på listen med en femteplads, hvor både Tottenham og Manchester United slet ikke er at finde blandt de mest populære sportsklubber blandt den engelske fanskare.


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik