Fodbold nyheder

Juve tror på Zaniolo-handel

Af Stefan Lindahl

Serie A-klubben Juventus gør alvor af sit forsøg på at hente Nicolo Zaniolo, og Torino-klubben tror selv på, at det vil lykkes.
Article image
Ritzau-Scanpix
Allerede i primo februar meddelte Indkast, at Serie A-klubben Juventus til sommer vil jagte Roma-profilen Nicolo Zaniolo. Ifølge den italienske journalist Daniele Longo er Zaniolo også øverst på Juves ønskeliste, og klubben selv tror på, at en handel er mulig.


Zaniolos kontrakt løber helt frem til sommeren 2024, men klubben arbejder i øjeblikket ikke på en ny aftale. Det er dog ikke det, som gør et salg til Juve aktuelt lige i øjeblikket.

Som så mange andre Serie A-klubber er Roma presset økonomisk, og derfor kan pengene fra et eventuelt salg af Zaniolo falde på et tørt sted. Zaniolo tjener lige nu 35 mio. kroner om året, og derfor kan Roma med et salg til sommer spare minimum 70 mio. kroner ved at lade Zaniolo smutte.

Hvis Roma ikke får forlænget med den italienske profil til sommer, så vil de, hvis de ikke kan blive enige om en ny aftale, blive nødt til at sælge Zaniolo i sommeren 2023. Her kan Roma ende med ikke at få det fulde beløb for italieneren, da han allerede vinteren efter kan skrive under på en aftale med anden klub. Et salg af Zaniolo til sommer, kan derfor vise sig økonomisk mest givende for den italienske hovedstadsklub.

22-årige Zaniolo passer ifølge Longo perfekt ind i Juves strategi. Torino-klubben har en plan om at styrke klubben med italienere, og kigger derfor angiveligt også på Genoa-backen Andrea Cambiaso.

Mere om Nicolò Zaniolo

Mere om Roma

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik