Fodbold nyheder

Tidligere PL-manager: Varane er problemet, ikke Maguire

Af Philip Dar

Tim Sherwood mener, at Ralf Rangnick bør droppe Raphael Varane

Article image
Ritzau-Scanpix

Den engelske landsholdsspiller Harry Maguire har været genstand for meget kritik i de seneste uger, hvor resultaterne ikke har flasket sig for De Røde Djævle og Maguire har haft gevaldige problemer i det bagerste geled af Manchester United-mandskabet.


Den tidligere Tottenham-manager Tim Sherwood mener dog ikke, at Maguire er den rette mand at kritisere. Sherwood mener, at man i stedet burde kigge på hans franske holdkammerat, Raphael Varane som blev købt dyrt ind forud for sæsonen.

- I midterforsvaret bør man lede efter det bedste makkerpar. Det bedste makkerpar i Manchester United, er Harry Maguire og Victor Lindelöf. Hvis vi snakker om Raphael Varane, så har han været forfærdeligt spillende lige siden sin ankomst til klubben. Maguire vil gerne længere tilbage i banen end Varane, som ønsker at forsvare så højt på banen som muligt. Da Lindelöf spillede i sejren mod Brighton, så United bedre ud, udtaler Sherwood ifølge Daily Mail.

Sherwood er dog godt klar over, at det kan være svært at vrage en spiller med det CV, som Varane render rundt med.

- Det handler om det bedste makkerpar, men manageren skal være stærk, når han fravælger en spiller som har vundet både Champions League og VM.


Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik